"Loading..."

Kapteenin lokikirja

image

Mikä on Kapteeni Puttosen Lokikirja?

Hei Rakkaat Kanssakulkijani, Te kauniit maailmojen ihmeet ja ihmettelijät!

 

Halusin tehdä Lokikirjan, jonne voin koota ajatuksiani laulujeni teemoista, ja yleisesti ympärilläni vellovasta arjesta ja juhlasta.
Aloin kirjoittamaan lokikirjaani eräänä yönä Intiassa herättyäni sekavasta unitilasta. Heräämisen jälkeiset ajatukset sopivat hyvin ensimmäisen julkaisuni ”Rauhaa Mä Luon” fiilikseen.

Teksti, jota sinä yhtenä yönä syntyi, taisi määrätä Lokikirjani suunnan, eli teksti on niin kutsuttua ”tajunnanvirta” tekstiä. Ärsyttävä termi, tiedän! Mutta en keksinyt, enkä keksi nyt parempaakaan.
Tämän kyseisen yön jälkeen olen alkanut kirjoittamaan asioita ylös aina kun sellainen sisäinen kirjoittamisen tarve on tullut.
Suosittelen tätä lämpimästi kaikille! Tekstin tuottaminen ajattelematta yhtään mitä kirjoittaa, on näköjään hyvin puhdistavaa.

Itse koin vielä tärkeäksi julkaista nämä tekstit teille, jotka sivuillani käytte ja musiikkiani kuuntelette. Haluan että saatte musiikistani ja ajatuksistani kokonaisen ja rehellisen kuvan, ja uskon tämän Lokikirjan avaavan musiikkiani ja sydäntäni teille ja itsellenikin laajemmassa mittakaavassa.
Toivottavasti tämä löytää perille niille, joille tämä on tarkoitettu.

 

Rakkaudella,

– Kapteeni Puttonen –

 

Säähavainnot: selkeä näkyvyys, toistaiseksi